جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
پزشکی

دانشمند ایرانی در ارشمیدوس روسیه درخشید

1ja.ir

دکتر بهرام حسنی موفق به کسب بالاترین مدال در مسابقات جهانی اختراعات و کشفیات “ارشمیدس” روسیه شد و جایزه جهانی گرند پریکس برای نخستین بار در تاریخ برگزاری این مسابقات به این جوان تعلق گرفت این نخبه ایرانی با دعوت رسمی از سوی نهاد های بین المللی طرح ههای خود را در این دوره از مسابقات ارائه کردند. این پژوهشگر از اعضای رسمی آکادمی جهانی علوم پزشکی در کشور هلند هستند که طرح های مشترک بین المللی خود را در این دوره از مسابقات ارائه و موفق به دریافت 2 مدال طلای جهانی  و جایزه جهانی گرند پریکس برای طرح های پژوهشی خود شد. پس از کسب مدال طلا و جایزه مهانی گرندپریکس، دانشگاه ملی روسیه از این دانشمند جهت سخنرانی در خصوص این طرح ها دعوت کرد و مهمترین مدال ویژه خود را به این محقق ایرانی تقدیم کرد همچنین این دانشمند موفق به دریافت جایزه ویژه علوم و فناوری و دیپلم وزارت کشاورزی روسیه شد.

در این مسابقات اساتید و سازمان های مهم علمی جهان در زمینه فناوری به بررسی و ارزیابی کشفیات و اختراعات می پردازند. مسابقات جهانی اختراعات و کشفیات “ارشمیدس” قدیمی ترین و ‌معتبرترین مسابقات جهانی است و هر ساله توسط فدراسیون بین المللی مخترعان (IFIA) و با حمایت بخش مالکیت معنوی سازمان ملل متحد (WIPO) به عنوان حمایت بین المللی، اداره فدرال مالکیت معنوی (ROSPATENT) ، اداره ثبت اختراع آمریکا (USPTO)، اداره ثبت اختراع اتحادیه اروپاEPO ، سازمان‌ها و دانشگاه‌های معتبر جهانی از سراسر دنیا در کشور روسیه شهر مسکو برگزار می شود.

جایزه جهانی گرند پریکس بالاترین جایزه‌ای است که برای مجموعه‌ای از اختراعات، کشفیات و پروژه‌های نوآورانه جهانی ارائه شده در مسابقات به شایسته ترین و برجسته ترین مخترعان اعطا می‌شود. لازم به ذکر است که این دانشمند جواناز اعضای آکادمی جهانی علوم پزشکی در کشور هلند هست و تاکنون مقالات متعددی در مجلات معتبر ISI به چاپ رسانده است.

آقای دکتر بهرام حسنی رئیس بخش مواد غذایی آکادمی جهانی علوم پزشکی، از دانشمندان ایرانی شرکت کننده در این مسابقات جهانی است که با کشف ماده ای استخراج شده از گیاه زرشک جهت تقویت سیستم ایمنی و فرمولاسیون جدید از گیاه گل انار در این دوره از مسابقات بین المللی اختراعات ارشمیدس 2025 شرکت کردند و موفق به کسب جایزه بزرگ “طلا ارشمیدس” شد .

جایزه جهانی گرند پریکس بالاترین جایزه‌ای است که برای مجموعه‌ای از اختراعات، کشفیات و پروژه‌های نوآورانه جهانی ارائه شده در مسابقات به شایسته ترین و برجسته ترین مخترعان اعطا می‌شود. لازم به ذکر است که این دانشمندان از اعضای هیات رئیسه آکادمی جهانی علوم پزشکی در کشور هلند هستند و تاکنون مقالات متعددی در مجلات معتبر ISI به چاپ رسانده اند. دکتر بهرام حسنی دارای دکتری تخصصی تکنولوژی مواد غذایی است . این دانشمند جوان ایرانی رییس بخش صنایع غذایی آکادمی جهانی پزشکی (WAMS) می باشد وی دارای چندین ثبت اختراع و نیز تالیفات تخصصی و مقالات متعدد در مجلات تراز اول دنیا با بالاترین ضریب تاثیر و سخنران بسیاری از همایشهای بین المللی بوده است. وی مدیر گروه و عضو هیات علمی در دانشکده آکادمی جهانی پزشکی در کشور هلند می باشد که از افتخارات وی می توان به کسب عنوان کارآفرین برتر کشور در حوزه فناوری های نوین، پژوهشگر برتر بین المللی در آکادمی جهانی علوم پزشکی(WAMS)، مدیر منتخب از سوی منتخب سازمان توسعه صنعتی ملل(UNIDO) ، عضو شورای بین قاره ای در آکادمی جهانی علوم پزشکی، عضو تیم تحقیقاتی اروپا و آمریکا، صادر کننده نمونه کشور و منتخب جشنواره ملی مدیران وتولید کنندگان خانه صنعت ومعدن ایران ومدیر نمونه ملی کشوری و کسب عنوان برترین کارافرین جوان در جشنواره ملی جوان ایرانی اشاره کرد. وی سال‌های متمادی عضو اتاق بازرگانی ایران بوده است و در حال حاضر مشغول به تحقیق و پژوهش با بسیاری از مراکز علمی بین المللی می باشد دکتر بهرام حسنی تحقیقات گسترده ای در رشته نانوبیوتکنولوژی راستای ارتقای سطح سلامت غذایی تمام مردم دنیا و حفاظت از منابع پایه و بسترهای زیستی انجام داده است.

این دانشمند جوان ایرانی که سالها با تقویت ساختار دانایی محور ومبتنی بر مطالعه و پژوهش همه جانبه ‌ و ارتباط عمیق با دانشگاه ‌و اساتید مبرز کشوری وسایر مراکز علمی بین المللی ،امروز بر سکوی نخست مسابقات بین المللی اختراعات روسیه ( ارشمیدوس ) در حوزه پزشکی و صنایع غذایی ایستاده است دایانا حسنی موفق به دریافت بالاترین نشان در بین تمامی تیم حاضر از 75 کشور مطرح دنیا شده ‌ و مدال طلای این مسابقات را در رقابت با سایر مخترعان تراز اول دنیا از آن خود کرده است از جمله روحیات بارز آین نابغه جوان کشورمان حرکت مداوم وفعالانه ودر عین حال هوشمندانه برای کشف ،تعبیر ‌ و بازنگری برخی پدیده ها ،رخدادها ورفتارها ودستیابی به راهکارهای علمی وفناوری بود برای ایشان آرزوی تداوم توفیقات شان وسرافرازی ایران عزیزمان را داریم

در این مسابقات علمی بسیاری از700تیم از مخترعان و دانشمندان از دانشگاه ها و موسسات علمی و تحقیقاتی از بیش از 75 کشور جهان از جمله آمریکا، کانادا، روسیه، کرواسی ، استرالیا، هند، انگلستان، دانمارک، بلغارستان، فیلیپین ، ایرلند ، کویت، جمهوری چک، بحرین ، مصر، فرانسه، ایسلند، ، کره جنوبی، کره جنوبی، چین ایران سوئد و … حضور داشتند. به دلیل ویژه بودن طرح های این دانشمند جوان، پس از کسب 2 مدال طلای جهانی و جایزه معتبر گرند پریکس، جوایز متععد دیگری توسط ایشان دریافت گردید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا