جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
صنعت و تجارت

گندم‌های روسی در انبارهای ترکیه

به گزارش اکوایران؛ ترکیه واردات گندم را تا ۱۵ اکتبر معلق کرده بود تا از کشاورزان در برابر قیمت‌های پایین حمایت کند. اما با پایان مهلت در نظر گرفته شده این کشور قوانین واردات گندم را به منظور تامین نیاز داخل تسهیل کرد.  

در ماه ژوئن، ترکیه واردات گندم را تا ۱۵ اکتبر معلق کرده بود تا از کشاورزان در برابر قیمت‌های پایین حمایت کند، خریدهای داخلی گندم را توسط اداره غله دولتی ترکیه (TMO) ترویج کند و بازار مطلوبی برای کشاورزان ایجاد کند.

هالوک تجزان، رئیس فدراسیون صنعتی آسیاب‌های آرد ترکیه (TUSAF)، اعلام کرد، واردات گندم برای آسیاب‌کنندگان و صادرکنندگان محصولات مجاز شده است، به‌طوری‌که ۸۵ درصد از خریدها باید از ذخایر اداره غله انجام شود و پس از تکمیل خرید، ۱۵درصد باقی‌مانده از طریق واردات خصوصی تامین خواهد شد.

براساس گزارش انجمن غلات رئیس فدراسیون صنعتی آسیاب‌های آرد ترکیه همچنین اعلام کرد که قوانین جدید اکنون در حال اجرا هستند و این محدودیت‌ها تا پایان سال جاری پیش‌بینی می‌شود.

آنکارا هیچ بیانیه رسمی درباره انقضای ممنوعیت واردات یا اینکه چه قوانینی پس از آن به اجرا در خواهد آمد صادر نکرده است. این ممنوعیت تقریبا واردات گندم ارزان از تولیدکنندگان دریای سیاه، به‌ویژه از روسیه، را متوقف کرده است، همان‌طور که تجار غلات اروپایی در هفته‌های اخیر اعلام کرده‌اند.

تجار کالا همچنین اشاره کرده‌اند که مقادیر زیادی از گندم روسی در ماه‌های اخیر به ترکیه ارسال شده در انبارهای تحت نظارت نگهداری می‌شود و تا زمانی که در بازار داخلی فروخته نشوند به عنوان واردات به حساب نمی‌آیند.

این بدان معناست که مقادیر قابل توجهی از گندم روسی در بازار ترکیه برای تحویل سریع در دسترس خواهد بود اگر ممنوعیت واردات کاهش یابد.

بلومبرگ نیوز هم به تازگی در مورد لغو این ممنوعیت گزارش داده است و اشاره کرده که ترکیه حتی پس از برداشتن ممنوعیت، برخی محدودیت‌ها را همچنان حفظ خواهد کرده است. این سیستم جدید باید به ترکیه کمک کند تا موجودی‌های خود را کاهش دهد و با افزایش عرضه پس از حمله روسیه به اوکراین، شرایط بهتری فراهم کند.

 

 

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!