جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
دانش و فناوری

بنچمارک منتسب به اسنپدراگون 8 الیت با امتیازی بالاتر از A18 پرو اپل دیده شد

کوالکام سرانجام دوشنبه چیپست اسنپدراگون 8 الیت را معرفی می‌کند. این چیپست با نام اسنپدراگون 8 نسل 4 نیز شناخته می‌شد. اکنون بنچمارک AnTuTu از نمونه اولیه Realme GT7 Pro که مجهز به این تراشه خواهد بود، امتیاز رکوردشکن 3,025,991 را نشان می‌دهد. بااین‌حساب، این تراشه از نظر قدرت و عملکرد حتی از A18 پرو نیز بهتر است.

به گزارش Smartprix و به نقل از OnLeaks، باتوجه‌به امتیاز 3,025,991 که تراشه اسنپدراگون 8 الیت در آنتوتو کسب کرده، عملکرد این چیپست به‌وضوح از رقبای خود مثل A18 پرو بهتر است. تراشه اپل در AnTuTu موفق به کسب امتیاز 1.65 میلیون شده بود.

شایعه شده Snapdragon 8 Elite در دو نسخه عرضه خواهد شد؛ نسخه پایه با دو هسته پرقدرت با فرکانس 4.09 گیگاهرتز و شش هسته کم‌مصرف با فرکانس 2.78 گیگاهرتز، و یک نسخه پریمیوم با دو هسته پرقدرت که فرکانس 4.32 گیگاهرتز را ارائه می‌کند. هر دو نسخه پردازشگر گرافیکی Adreno 830 دارند و براساس فرایند تولید 3 نانومتری TSMC ساخته شده‌اند.

اسنپدراگون 8 الیت در Geekbench نیز امتیاز بسیار خوبی کسب کرده و ظاهراً با جهشی بزرگ در عملکرد نسبت به نسل قبلی خود عرضه می‌شود.

اسنپدراگون 8 الیت در AnTuTu

اولین گوشی‌هایی که احتمالاً به اسنپدراگون 8 الیت مجهز می‌شوند

Realme GT7 Pro از اولین دستگاه‌هایی خواهد بود که از این چیپست قدرتمند بهره می‌برد. این گوشی اواخر این ماه میلادی در چین و احتمالاً اواسط نوامبر (اواخر آبان 1403) در هند رونمایی می‌شود. همچنین انتظار می‌رود این پرچم‌دار صفحه‌نمایش خمیده 6.8 اینچی، دوربین 50 + 8 + 50 مگاپیکسل، باتری 6500 میلی‌آمپرساعتی و پشتیبانی از شارژ 120 واتی داشته باشد.

پس از ریلمی GT7 پرو، اسنپدراگون 8 الیت در iQOO 13 وجود خواهد داشت، این گوشی نیز در هند معرفی می‌شود. ظاهراً گوشی iQOO 13 سوم دسامبر 2024 (13 آذر 1403) به بازار می‌آید و دومین گوشی بازار هند خواهد بود که از این تراشه قدرت می‌گیرد.

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!