جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
دانش و فناوری

همه مدل‌های سری گلکسی S25 ظاهراً از اسنپدراگون 8 الیت استفاده خواهند کرد

چند ماه گذشته، گزارش‌های ضدونقیض دائم درباره چیپست مورداستفاده در سری گلکسی S25 بحث می‌کردند. ازآنجایی‌که سامسونگ در جریان رویداد مالی اخیر خود به اگزینوس 2500 اشاره کرد، انتظار می‌رفت این تراشه در برخی دستگاه‌های سری گلکسی S25 استفاده شود اما باتوجه‌به حضور مدیر سامسونگ در رویداد اخیر کوالکام و گزارشی تازه، به‌ نظر می‌رسد همه مدل‌های گلکسی اس 25 از پردازنده اسنپدراگون 8 الیت در سطح جهانی استفاده خواهند کرد.

پس از اینکه در جریان معرفی پردازنده اسنپدراگون 8 الیت، «تی‌ام رو»، مدیر سامسونگ MX، روی صحنه ظاهر شد. برخی کارشناسان پیش‌بینی کردند سامسونگ از این تراشه در سری گلکسی S25 استفاده خواهد کرد. حالا منبعی آگاه با نام Ice Universe ادعا کرده تمام دستگاه‌های سری گلکسی S25، گلکسی اس 25 معمولی، پلاس و اولترا، در همه نسخه‌های جهانی از تراشه اسنپدراگون 8 الیت استفاده خواهند کرد.

تی ام رو مدیر سامسونگ

همچنین احتمالاً تراشه‌های اگزینوس 2500 و مدیاتک 9400 در هیچ‌یک از نسخه‌های گلکسی اس 25 استفاده نخواهند شد. این خبر برای طرفداران سامسونگ که می‌خواهند فقط تراشه پرچم‌دار کوالکام را در گوشی‌های سری S ببینند، بسیار عالی است.

امسال سامسونگ از تراشه اگزینوس 2400 در گلکسی اس 24 و گلکسی اس 24 پلاس در همه کشورها به‌جز کانادا، چین و ایالات متحده استفاده کرد. گلکسی S24 اولترا نیز از چیپست Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy در سراسر جهان استفاده کرد.

اگزینوس 2400 در مقایسه با پردازنده‌های نسل قبلی اگزینوس پیشرفت بزرگی داشت اما بازهم به‌اندازه تراشه‌های پرچم‌دار رقیب از اپل، مدیاتک و کوالکام قدرتمند نبود.

انتظار می‌رفت Exynos 2500 به‌دلیل استفاده از نسل دوم فرایند 3 نانومتری سامسونگ Foundry و نسل جدید هسته‌های Arm، جهشی بزرگ و روبه‌جلو داشته باشد. ولی شایعه شده است سامسونگ نمی‌تواند این تراشه را به اندازه کافی و با کیفیت مناسب تولید کند؛ به‌ همین دلیل، این شرکت ظاهراً به‌اجبار تصمیم گرفته تراشه اگزینوس را از سری گلکسی S25 حذف کند.

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!