جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
دانش و فناوری

هوش مصنوعی متا حالا می‌تواند از اخبار رویترز در پاسخ‌های خود استفاده کند

متا و رویترز «قراردادی چندساله» امضا کرده‌اند که به موجب آن، چت‌بات هوش مصنوعی غول فناوری برای پاسخ‌ به سؤالات مربوط به اخبار، به گزارش‌های این رسانه استناد خواهد کرد.

«جیمی رادیس»، سخنگوی متا، در بیانیه‌ای به ورج می‌گوید:

«ما همیشه برای بهبود محصولات خود تلاش می‌کنیم و از طریق همکاری با رویترز، هوش مصنوعی متا می‌تواند همراه ارائه خلاصه خبرها و لینک به محتوای رویترز به سؤالات مرتبط با خبرها پاسخ دهد. درحالی‌که بیشتر مردم از هوش مصنوعی متا برای کارهای خلاقانه استفاده می‌کنند، این همکاری تجربه‌ای مفیدتر برای کسانی که به‌دنبال اطلاعاتی درمورد رویدادهای فعلی هستند، ارائه می‌کند.»

بیانیه رویترز درباره همکاری با هوش مصنوعی متا

«هدر کارپنتر»، سخنگوی رویترز، نیز در ایمیلی به The Verge گفته است:

«می‌توانیم تأیید کنیم رویترز با سرویس‌دهندگان فناوری برای ارائه مجوز محتوای خبری قابل‌اعتماد و مبتنی‌بر واقعیت به‌منظور تقویت پلتفرم‌های هوش مصنوعی آن‌ها همکاری کرده است. شرایط این معاملات محرمانه می‌ماند.»

همچنین باوجود این همکاری، رویترز برای نمایش محتوای خود در چت‌بات هوش‌مصنوعی متا که از طریق فیسبوک، اینستاگرام، واتس‌اپ و مسنجر در دسترس است، پول می‌گیرد.

تاکنون بسیاری از جذاب‌ترین ویژگی‌های هوش مصنوعی متا روی شخصیت‌ها متمرکز بوده‌اند (برای مثال، چت‌بات افراد مشهور که شرکت اخیراً آن را حذف کرده است) اما اکنون متا با امضای این قرارداد با رویترز، چت‌بات خود را نسبت به اتفاقات در جریان آگاه‌تر می‌کند.

طی چند سال گذشته، سازمان‌های خبری ازجمله «آتلانتیک»، «وال‌استریت‌ژورنال» و گروه Dotdash Meredith نیز قراردادهای مشابهی را با OpenAI امضا کرده‌اند. در سوی دیگر این طیف، نیویورک‌تایمز قرار دارد که درگیر نبرد حقوقی پرهزینه‌ای با OpenAI و مایکروسافت است که در آن ادعا کرده شرکت‌های فناوری هنگام ساخت مدل‌های هوش مصنوعی خود، از محتواهای دارای حق چاپ آن استفاده کرده‌اند.

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!