جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
خودرو

معرفی برابوس راکت GTS

1ja.ir

برابوس در ساخت خودروهای عجیب و جالب تخصص دارد. اما یکی از نمونه‌های بسیار خاص را می‌توان نسخه تغییر یافته از مرسدس AMG SL63 S E دانست، که فرم بدنه شوتینگ بریک با قطعات فیبرکربن و 986 اسب‌بخار قدرت در اختیار دارد. 

در این خودروی عجیب با فرم بدنه شوتینگ بریک از جنس فیبرکربن، می‌توان زیرسپری جلو و گلگیرها ی عریض جلو را تشخیص داد، که به کاهش نیروی بالابرنده محور جلو هم یاری می‌رسانند. رکاب‌های جانبی تا بخش انتهایی بدنه امتداد دارد، جایی که تغییر مهم رخ داده است. در این بخش به پهنای تقریبا 2 متر، دیگر از سقف فلزی تاشو خبری نیست، بلکه با فرمی شبیه به خودروهای استیشن مواجه هستیم.

برابوس راکت GTS

وجود دیفیوزر بزرگ عقب به همراه چهار خروجی اگزوز که همگی از فیبرکربن ساخته شده هم خشونت نمای عقب را افزایش داده، درحالی‌که حذف سقف هم احتمالا به کاهش وزن بدنه منجر شده است.

فضای کابین راکت GTS با موارد مشابه با سایر پروژه های برابوس روبرو هستیم. تریم فیبرکربن، روکش آلکانترا، دوخت سفید روکش‌ها و نورپردازی آبی، از دیگر ویژگی‌های کابین این خودرو بشمار می‌آید.

اما از ویژگی‌های ظاهری این خودرو که بگذریم، به قلب قدرتمند آن می‌رسیم. با تغییرات برابوس، اکنون 785 اسب‌بخار قدرت از این پیشرانه 4.4 لیتری هشت سیلندر تویین توربوشارژ خارج می‌شود. 201 اسب‌بخار قدرت بیشتر هم از موتور برقی عقب به دست می‌آید. اینها از طریق گیربکس 9 سرعته به رینگ‌های 21 و 22 اینچ برابوس منتقل می‌شود. ترمزها و سیستم تعلیق نیز مورد بروزرسانی قرار گرفته است.

برابوس راکت GTS

این شوتینگ بریک فیبرکربنی می‌تواند ظرف 2.7 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر برساعت دست یابد، که از SL سریع‌تر خواهد بود. حداکثر سرعت که به صورت الکترونیکی به 315 کیلومتر برساعت محدود شده هم از حالت استاندارد سریع‌تر است، تا این خودرو در ردیف سریع‌ترین استیشن‌های جهان قرار بگیرد.

برابوس از اعلام قیمت و همچنین برنامه احتمالی تولید راکت GTS خودداری نموده است.

جدیدترین اخبار خودرو را در باما بخوانید.

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا