جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
دانش و فناوری

سامسونگ احتمالاً روی دو مدل گلکسی زد فولد ۷ کار می‌کند

به نظر می‌رسد سامسونگ توسعه حداقل دو مدل از سری گلکسی زد فولد ۷ را آغاز کرده است و احتمال داده می‌شود که یک مدل تاشو با دو لولا نیز در میان این مدل‌ها باشد.

سامسونگ به‌تازگی از نسخه Special Edition گلکسی زد فولد رونمایی کرده است. این گوشی نسبت به نمونه اورجینال تغییراتی در طراحی داشته است و عمده تغییرات آن روی نازک‌ترکردن دستگاه و بهبود دوربین متمرکز بوده‌اند. اما به نظر می‌رسد که سامسونگ قصد دارد تنوع بیشتری به محصولات تاشو خود ببخشد و از همین حالا کار روی مدل‌های آینده را آغاز کرده است.

سامسونگ ممکن است سال آینده گوشی‌های تاشوی بیشتری معرفی کند

بر اساس گزارشی که Galaxy Club منتشر کرده، سامسونگ هم‌اکنون مشغول توسعه دو مدل جدید از سری گوشی‌های زد فولد ۷ خود است که با کدهای «Q7» و «Q7M» شناخته می‌شوند. مدل Q7 احتمالاً به گلکسی زد فولد ۷ اشاره دارد. اما مدل Q7M نیز شاید به یک گوشی تاشو با دو لولا اشاره داشته باشد. پیش‌ازاین گفته شده بود که سامسونگ نیز پس از هواوی قصد دارد یک گوشی تاشو با دو لولا معرفی کند.

برخی منابع کره‌ای نیز پیش‌تر گزارش داده بود که سامسونگ در حال تست مکانیزم‌های تاشو جدید است، از جمله مدلی که می‌تواند دارای سه پنل و دو لولا باشد. بااین‌حال هنوز به‌صورت دقیق مشخص نیست که آیا کد Q7M به همان مدل تاشو با دو لولا اشاره دارد یا این گوشی به‌صورت جداگانه توسعه می‌یابد.

بعد از معرفی هواوی میت XT Ultimate خبرهای ضدونقیض زیادی در مورد قصد سامسونگ برای عرضه یک محصول مشابه منتشر شده که البته غول کره‌ای هنوز به آن‌ها واکنشی نشان نداده است. مزیت مهم گوشی‌های تاشو با دو لولا این است که می‌توانند بدون افزایش قابل‌توجه اندازه و سخت‌تر کردن حمل دستگاه، نمایشگر بزرگ‌تری را به کاربران ارائه دهند.

سری جدید گوشی‌های تاشو گلکسی زد فولد و فلیپ ۷ احتمالاً در جولای ۲۰۲۵ رونمایی خواهند شد. انتظار می‌رود در این سری از محصولات سامسونگ از تراشه اسنپدراگون ۸ الیت و سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی استفاده شود.

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!