جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
خودرو

نخستین تصاویر از پیکاپ چری

به تازگی چند تصویر در فضای مجازی منتشر شده است که یک خودروی پیکاپ با نشان چری را نمایش می‌دهد. به نظر می‌رسد که این پیکاپ با نام اولیه KP11، در یک رویداد خصوصی حضور داشته است. ظاهرا چری قصد دارد این خودروی پیکاپ را با پیشرانه بنزینی، پلاگین-هیبرید (PHEV) و هیبرید EREV عرضه کند.

در تصاویر چری KP11 می‌توان جلوپنجره بزرگ با حروف Chery، دو چراغ باریک در نقش دیلایت در پایین کاپوت، چراغ‌های مستطیلی داخل سپر جلو، قطعات پلاستیکی مشکی در اطراف بدنه و چراغ‌های عمودی عقب با زمینه تیره را تشخیص داد. خودروی حاضر در تصاویر در اتاق دوکابین و همراه با لوازم کمپ دیده می‌شود.

نخستین تصاویر از پیکاپ چری

از دیگر ویژگی‌های ظاهری چری KP11 می‌توان به فرورفتگی چراغ‌های عقب در گلگیرها و همچنین وجود پارکابی در سپر عقب اشاره کرد.

فعلا هیچ تصویری از فضای کابین چری KP11 در اختیار نداریم ولی رسانه‌های چینی از شباهت این بخش به کابین فورد رنجر خبر می‌دهند.

از مشخصات فنی چری KP11 هم اطلاعی در دسترس نیست اما برخی شایعات از نصب پیشرانه 2.4 لیتری در این خودرو حکایت می‌کند. همانطور که در ابتدای مطلب گفته شد، احتمالا سامانه پلاگین-هیبرید و هیبرید EREV هم در این خودرو به کار گرفته شود.

نخستین تصاویر از پیکاپ چری

بنابر گزارش‌ها، چری در سال 2023 و با هدف طراحی یک پیکاپ، به سراغ شرکت ZX Auto رفته است. به نظر می‌رسد که چری KP11 درواقع نسخه تغییریافته از ZX Weishi 1986 باشد، خودرویی که از سال 2021 در بازار حضور دارد و در ایران با نام بهمن G9 عرضه شده است. شرکت ZX Auto یکی از برندهای تقریبا ناشناس چینی به شمار می‌آید. انتشار تصاویری از حضور محصول قدیمی این برند یعنی گرند تایگر در جنگ لیبی، توانست شهرت بیشتری برای این شرکت به ارمغان بیاورد.

به هرحال چری قصد دارد با عرضه KP11، به مصاف با بی وای دی شارک وارد شود. انتظار داریم که این خودرو از سال 2025 در چین و سایر بازارهای هدف چری، به فروش برسد.

جدیدترین اخبار خودرو را در باما بخوانید.

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!