جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
دانش و فناوری

هوش مصنوعی متا بیش از 500 میلیون کاربر دارد

ماه گذشته در رویداد Meta Connect، مارک زاکربرگ گفت که هوش مصنوعی متا در مسیر تبدیل شدن به پرکاربردترین دستیار هوش مصنوعی مولد در جهان است. زاکربرگ در آخرین رویداد درآمدی شرکت فاش کرد که Meta AI با گذشتن از مرز 500 میلیون کاربر، اکنون در نقطه عطف قابل توجهی برای این هدف قرار دارد.

به گزارش Engadget، نیم میلیارد کاربر تنها یک سال پس از اینکه هوش مصنوعی متا در پاییز گذشته عرضه شد، عدد قابل توجهی برای این دستیار هوش مصنوعی است. زاکربرگ گفت که این شرکت همچنان انتظار دارد تا پایان سال 2024 به «پرکاربردترین» دستیار تبدیل شود، اگرچه او هرگز مشخص نکرده است که متا چگونه این معیار را اندازه‌گیری می‌کند.

دستیار متا تنها ابزار هوش مصنوعی نیست که تجارت این شرکت را تقویت می‌کند. زاکربرگ گفت که پیشرفت‌های هوش مصنوعی در توصیه‌های فید و ویدیو منجر به افزایش 8 درصدی زمان صرف شده در فیس‌بوک و افزایش 5 درصدی برای اینستاگرام در سال جاری شده است. او گفت که تبلیغ‌کنندگان همچنین از ابزارهای هوش مصنوعی شرکت استفاده می‌کنند و تنها در ماه گذشته بیش از 15 میلیون آگهی با هوش مصنوعی ایجاد شده است. زاکربرگ گفت: «ما معتقدیم که در هوش مصنوعی متا چیزهای مثبت بیشتری وجود دارد.»

هوش مصنوعی متا

مدل Self-Taught Evaluator متا

اخیراً نیز Meta AI به قابلیت ارزیابی مدل‌های دیگر هوش مصنوعی مجهز شده است. این مدل مسائل پیچیده را به گام‌های منطقی کوچک‌تر تقسیم می‌کند و به‌ نظر می‌رسد دقت پاسخ‌ها را به مسائل چالش‌برانگیز در موضوعاتی مثل علوم، کدنویسی و ریاضیات افزایش می‌دهد. مدل Self-Taught Evaluator همچنین می‌تواند دیگر مدل‌های هوش مصنوعی را ارزیابی کند و آن‌ها را آموزش بدهد. متا برای آموزش این مدل از داده‌های ساخته‌ هوش مصنوعی استفاده کرده است.

به غیر از Meta AI، اپلیکیشن تردز متا نیز به رشد خود ادامه می‌دهد. به گفته زاکربرگ، این سرویس اکنون «تقریباً ۲۷۵ میلیون» کاربر ماهانه دارد.

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!