جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
دانش و فناوری

گوگل شاید اشتراک‌گذاری فایل بین اندروید و آیفون را آسان‌تر کند

در جریان نمایشگاه لوازم الکترونیکی مصرفی (CES) قبلی، گوگل از همکاری خود با سامسونگ برای پیاده‌سازی Quick Share در اندروید خبر داد که هدف آن ساده‌سازی اشتراک‌گذاری فایل بود. حالا گزارشی جدید می‌گوید این قابلیت احتمالاً برای iOS و مک اواس هم عرضه خواهد شد تا انتقال فایل بین اندروید و آیفون آسان‌تر شود.

به گزارش اندروید اتوریتی، اخیراً یکی از مهندسان گوگل اطلاعاتی درمورد مخزن «Nearby» این شرکت در GitHub به اشتراک گذاشته و به امکان راه‌اندازی Quick Share در دستگاه‌های اپل اشاره کرده است. او گفته است که برای «iOS و macOS، نام دستگاه از قبل بومی‌سازی شده است و عموماً برای اهداف Quick Share به‌خوبی کار می‌کند».

کارمند گوگل به‌طور مشخص اعلام نکرده گوگل قصد دارد Quick Share را به آیفون و مک ارائه کند یا نه اما صحبت از iOS و macOS نشان می‌دهد گوگل حداقل به فکر گسترش پلتفرم‌های سازگار با این ویژگی است.

Quick Share درحال‌حاضر در دستگاه‌های اپل مانند آیفون و مک در دسترس نیست اما به نظر می‌رسد ممکن است در آینده شرایط تغییر کند.

شباهت Quick Share گوگل و AirDrop اپل

Quick Share کاملاً شبیه AirDrop اپل است و سؤالاتی را درمورد هم‌پوشانی آنها در دستگاه‌های اپل به وجود می‌آورد.

اپل AirDrop را سال 2011 معرفی کرد و ابتدا امکان انتقال فایل را فقط برای مکینتاش فراهم می‌کرد. با انتشار iOS 7، این سرویس برای پشتیبانی از سایر دستگاه‌های اپل، ازجمله آیفون و آیپد گسترش یافت. با AirDrop می‌توانید فایل‌هایی مانند عکس‌ها، فیلم‌ها، مخاطبان، اسناد و موارد دیگر را به‌صورت بی‌سیم به دستگاه‌های اپلی نزدیک خود ارسال کنید.

ازآنجایی‌که ایردراپ به‌صورت پیش‌فرض در دستگاه‌های اپل در دسترس است، احتمالاً کاربران اپل زیادی وجود ندارند که Quick Share را مفید بدانند و درصورت عرضه برای محصولات اپل، از آن استفاده کنند اما ممکن است برای افرادی که از چندین سیستم‌عامل استفاده می‌کنند، بسیار کاربردی باشد.

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!