جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
دانش و فناوری

هزینه ساخت پیکسل 9 پرو برای گوگل ظاهراً حدود 400 دلار است

طبق گزارش جدیدی، گوگل برای تولید پیکسل 9 پرو کمی بیش از 400 دلار هزینه می‌کند که ظاهراً کمتر از نسل قبلی است اما این گوشی را با قیمت 999 دلار می‌فروشد.

داده‌های جدید رسانه Nikkei نشان می‌دهد تولید Pixel 9 Pro صرفاً باتوجه‌به هزینه متریال ساخت، ممکن است حدود 406 دلار برای گوگل هزینه داشته باشد. این هزینه همان‌طور که Jukanlosreve به اشتراک گذاشته، شامل 80 دلار برای چیپست تنسور G4، حدود 75 دلار برای پنل نمایش M14 ساخت سامسونگ و 61 دلار برای هزینه اجزای دوربین است. ظاهراً قیمت تراشه اندکی افزایش یافته است اما گوگل توانسته در مقایسه با نسل‌های قبلی، در هزینه نمایشگر و دوربین‌ها صرفه‌جویی کند.

هزینه‌های زیادی برای ساخت و تولید گوشی‌های هوشمند وجود دارد که بسیار فراتر از هزینه مواد آن است اما «صورت‌حساب مواد» (BOM) هنوز کلیدی‌ترین هزینه هر دستگاه است و به‌ نظر می‌رسد میزان هزینه‌ پیکسل 9 پرو نسبت به نسل قبل کاهش یافته است.

هزینه ساخت پیکسل پرو 9 در مقایسه با پیکسل 8 پرو

گفته می‌شود هزینه گوگل برای پیکسل 9 پرو حدود 11 درصد کمتر از پیکسل 8 پرو است، اگرچه ممکن است این مقایسه مستقیم درست نباشد؛ زیرا پیکسل 9 پرو نمایشگر و باتری کوچک‌تری نسبت به پیکسل 8 پرو دارد. این گزارش پیکسل 8 پرو XL را با پیکسل 8 پرو مقایسه نکرده تا شرایط نزدیک‌تری داشته باشند.

گزارش حاضر می‌گوید هزینه ساخت اپل برای آیفون 16 پرو 568 دلار است که اندکی نسبت به آیفون 15 پرو افزایش یافته است. قیمت صفحه‌نمایش M14 حدود 110 دلار و اجزای دوربین آن 91 دلار است. گفته می‌شود تراشه A18 Pro اپل 135 دلار قیمت دارد البته این هزینه کمی زیاد به‌ نظر می‌رسد؛ برای مثال طبق گزارش‌ها، کوالکام 200 دلار برای اسنپدراگون 8 الیت دریافت می‌کند.

البته این 400 دلار تمام هزینه گوگل برای این دستگاه نیست؛ زیرا هزینه‌های بی‌شمار حمل‌ونقل، بازاریابی و موارد دیگر وجود دارد که باید با قیمت خرده‌فروشی 999 دلاری دستگاه مطابقت داشته باشد.

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!