جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
دانش و فناوری

گوگل یک هاب فناوری در عربستان افتتاح می‌کند

در ادامه سرمایه‌گذاری‌های گوگل روی توسعه دیتاسنترهای هوش مصنوعی، این شرکت اعلام کرده است که به‌زودی یک دیتاسنتر هوش مصنوعی در عربستان افتتاح می‌کند.

بر اساس اعلامیه‌ای که مشترکاً توسط صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان سعودی و گوگل منتشر شده است، این هاب جدید از تحقیقات در مورد مدل‌های هوش مصنوعی زبان عربی و برنامه‌های هوش مصنوعی ویژه عربستان سعودی پشتیبانی می‌کند. شرکت نفت دولتی عربستان، آرامکو، نیز اعلام کرده است که هم‌اکنون از هوش مصنوعی در فعالیت‌های خود استفاده می‌کند و استفاده از این فناوری به افزایش ۱۵ درصدی تولید کمک کرده است.

هاب فناوری گوگل در عربستان روی هوش مصنوعی متمرکز است

گوگل

هنوز گوگل و صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان جزئیاتی در مورد پروژه احتمالی و کاربردهای آن در اقتصاد این کشور اعلام نکرده‌اند. اما باتوجه‌به نقش محوری سوخت‌های فسیلی در اقتصاد عربستان، به‌احتمال‌قوی از الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای توسعه صنایع نفت و گاز و افزایش بهره‌وری تولید استفاده خواهد شد.

گوگل در سال ۲۰۲۰ اعلام کرده بود که توسعه الگوریتم‌های مورداستفاده در صنایع نفت و گاز را متوقف می‌کند. این غول فناوری همچنین در سال ۲۰۲۱ متعهد شد که انتشار گازهای گلخانه‌ای خود را تا پایان این دهه به نصف کاهش دهد. یکی از سخنگویان گوگل نیز در این باره به E&E News گفته که قرارداد جدید آن‌ها با عربستان با این اهداف مطابقت دارد.

عربستان به‌عنوان بخشی از چشم‌انداز ۲۰۳۰ خود قصد دارد اتکا به درآمدهای نفتی را کاهش دهد. به‌عنوان بخشی از این برنامه، دولت این کشور شرکت‌های بزرگ فناوری را به سرمایه‌گذاری و تأسیس دفتر در این کشور دعوت کرده است. سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری نیز برنامه دیگر این کشور است.

پروژه ساخت بزرگ‌ترین ساختمان دنیا به نام مکعب به‌تازگی در شهر ریاض آغاز شده. این ساختمان به حدی بزرگ است که می‌تواند ۲۰ ساختمان امپایر استیت را درون خود جای دهد و ارتفاع آن به ۴۰۰ متر نیز می‌رسد.

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!