جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
دانش و فناوری

مدیرعامل انویدیا: برای کنترل خطرات هوش مصنوعی به هوش مصنوعی نیاز داریم

این روزها نگرانی درمورد هوش مصنوعی و اثرات آن بر آینده بشریت به اوج رسیده است. اما به نظر می‌رسد مدیرعامل انویدیا نگرانی چندانی دراین‌باره ندارد و معتقد است هوش مصنوعی می‌تواند با خطراتی که به وجود آورده، مقابله کند.

«جنسن هوانگ»، مدیرعامل انویدیا، که در Bipartisan Policy Center در واشنگتن سخنرانی می‌کرد، درباره خطرات هوش مصنوعی و نگرانی‌ها درمورد آن گفت: «برای کنترل جنبه‌های تاریک هوش مصنوعی به خود هوش مصنوعی نیاز است.» در واقع جنسن هوانگ مؤثرترین راه برای مبارزه با پلیدی‌های احتمالی هوش مصنوعی را سرمایه‌گذاری روی ساخت هوش مصنوعی بیشتر و پیشرفته‌تر می‌داند.

هوش مصنوعی می‌تواند در مقابل خطراتش از انسان محافظت کند

مدیرعامل انویدیا

مدیرعامل انویدیا در ادامه گفت:

«دلیل این موضوع کاملاً واضح است. هوش مصنوعی می‌تواند داده‌های جعلی و اطلاعات نادرست را با سرعتی بسیار بالا تولید کند؛ بنابراین به چیزی با سرعت بالا نیاز است تا این موارد را شناسایی کند و از بین ببرد.»

هوانگ استفاده از هوش مصنوعی را به شیوه‌های درحال‌توسعه امنیت سایبری تشبیه کرد و گفت «تقریباً هر شرکتی» و «تقریباً همیشه» در معرض خطر هک یا حمله سایبری قرار دارد. مدیرعامل انویدیا افزود ما برای دفاع از خود به امنیت سایبری بهتری نیاز داریم و فقط باید مطمئن شویم پیشرو باقی می‌مانیم و هوش مصنوعی در این زمینه کمکمان خواهد کرد.

هم‌زمان با افزایش نگرانی‌ها درمورد هوش مصنوعی، دولت‌های مختلف نیز می‌کوشند قوانینی برای کنترل آن وضع کنند. جنسن هوانگ به دولت آمریکا پیشنهاد کرد به‌جای محدودسازی هوش مصنوعی، به یکی از استفاده‌کنندگان آن تبدیل شود. به گفته او، تقریباً هر دپارتمان دولتی، به‌ویژه وزارت‌های انرژی و دفاع، می‌توانند کاربر هوش مصنوعی باشند.

به‌علاوه، هوانگ پیشنهاد کرد آمریکا باید ابرکامپیوتر هوش مصنوعی بسازد؛ چراکه دانشمندان هوش مصنوعی از ساخت الگوریتم‌هایی برای توسعه و پیشرفت کشور خوشحال خواهند شد.

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!