جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
دانش و فناوری

رزبری پای با همکاری سونی ماژول دوربین هوش مصنوعی 70 دلاری معرفی کرد

رزبری پای به تازگی با همکاری سونی محصولی معرفی کرده که یک دوربین هوش مصنوعی است. این دوربین حول حسگر تصویر IMX500 سونی ساخته شده و شامل یک شتاب‌دهنده هوش مصنوعی یکپارچه است. طبق گفته Raspberry Pi، این دوربین هوش مصنوعی می‌تواند انواع مدل‌های شبکه عصبی را اجرا کند و دارای مصرف انرژی کم و تأخیر اندک است.

به گزارش سایت رسمی Raspberry Pi، این شرکت به‌تازگی با همکاری کمپانی ژاپنی سونی، دوربین مجهز به هوش مصنوعی اختصاصی خود را معرفی کرده است. از ویژگی‌های کلیدی دوربین رزبری پای می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سنسور بینایی هوشمند 12 مگاپیکسلی سونی IMX500
  • حالت‌های حسگر: 4056 × 3040 پیکسل با نرخ 10 فریم‌درثانیه، 2028 × 1520 پیکسل با نرخ 30 فریم‌درثانیه
  • اندازه سلول 1.55 × 1.55 میکرومتر
  • میدان دید 78 درجه با فوکوس قابل تنظیم دستی
  • پردازنده RP2040 یکپارچه برای مدیریت شبکه عصبی و سیستم‌عامل
  • قابل اتصال به تمامی مدل‌های رزبری پای
  • قیمت 70 دلاری
دوربین هوش مصنوعی رسبری Pi

دلیل ساخت دوربین هوش مصنوعی توسط رزبری پای

این شرکت در توضیح اینکه چرا دوربین هوش مصنوعی ساخته است، می‌گوید کیت هوش مصنوعی Raspberry Pi که در ماه ژوئن عرضه شد، قدرتمند است اما برای ثبت اطلاعات بصری به یک ماژول دوربین جداگانه نیاز داشت. با عرضه این دوربین هوش مصنوعی، مشتریان گزینه بهتری برای خرید یک دوربین دارند.

یکی دیگر از مزایای دوربین هوش مصنوعی رزبری پای این است که یکپارچه‌سازی مناسبی با نرم‌افزار دوربین‌های این شرکت دارد.

رزبری پای در توضیح اینکه کاربران کدام کیت را باید انتخاب کنند، می‌گوید که کیت هوش مصنوعی عملکرد تئوری بالاتری نسبت به دوربین هوش مصنوعی دارد و مدل‌های بیشتری را پشتیبانی می‌کند، اما فقط با Raspberry Pi 5 سازگار است. از طرف دیگر، دوربین هوش مصنوعی جدید جمع‌وجورتر است. همچنین اگر قبلاً دوربین نداشته‌اید، هزینه کلی کمتری دارد و با همه مدل‌های Raspberry Pi سازگار است، نه فقط با Pi 5.

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!