جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
دانش و فناوری

دونالد ترامپ احتمالاً برای واردات کالا از چین به آمریکا تعرفه ۶۰ درصدی وضع می‌کند

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا رسماً به پایان رسید و دونالد ترامپ به‌عنوان چهل‌و‌هفتمین رئیس‌جمهور این کشور انتخاب شد. به‌ نظر می‌رسد یکی از برنامه‌های اصلی او برای 4 سال آینده وضع تعرفه ۶۰ درصدی روی کالاهای واردشده از چین، ازجمله وسایل الکترونیکی، باشد.

رئیس‌جمهور ایالات متحده تقریباً بر همه جنبه‌های کشور کنترل دارد، به‌خصوص مقررات و تعرفه‌ها. ترامپ در مبارزات انتخاباتی ریاست‌جمهوری خود بارها گفته بود قصد دارد مقررات را برای شرکت‌های آمریکایی کاهش دهد و بر کالاهای وارداتی نیز تعرفه وضع کند تا به کسب‌وکارهای این کشور در رقابت با رقبای چینی و کره‌ای کمک کرده باشد.

وضع تعرفه روی کالاهای چینی می‌تواند قیمت کالاهای الکترونیکی در آمریکا را افزایش دهد

وعده های انتخاباتی دونالد ترامپ

بیشتر دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ، از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱، حول تعرفه‌ها و شعله‌ورکردن جنگ تجاری با چین بود. سال ۲۰۱۸، ترامپ حتی خود را «مرد تعرفه‌ها» نامید. همچنین طی تجمعی انتخاباتی در پنسیلوانیا در اکتبر گفت: «تعرفه زیباترین کلمه در فرهنگ لغت است. زیباتر از عشق، زیباتر از احترام.»

گفته می‌شود ترامپ قصد دارد تعرفه‌ای ۱۰ تا ۲۰ درصدی بر کالاهای وارداتی به ایالات متحده اعمال کند. این میزان تعرفه برای کالاهای تولیدشده در چین می‌تواند تا ۶۰ درصد هم افزایش یابد. تأثیر و پیامدهای اعمال تعرفه ۶۰ درصدی بر کالاهای وارداتی از چین می‌تواند برای شرکت‌های فناوری قابل‌توجه باشد.

اپل و گوگل هم‌اکنون بخشی عمده‌ای از گوشی‌های پرچم‌دار خود را در چین تولید می‌کنند و به‌رغم تلاش‌ها برای گسترش کارخانه‌ها به کشورهایی مانند هند و ویتنام، چین همچنان عضوی کلیدی از زنجیره تأمین این غول‌های فناوری است.

کنارگذاشتن چین از زنجیره تأمین شرکت‌های فناوری سال‌ها طول می‌کشد و به ده‌ها میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جدید برای تأسیس زیرساخت‌ها نیاز دارد. «تیم کوک»، مدیرعامل اپل، پیش‌ازاین گفته بود تولید گوشی‌های هوشمند در چین به‌دلیل نیروی کار ارزان نیست، بلکه به‌دلیل کارگران ماهری است که در این کشور وجود دارد.

دونالد ترامپ سال ۲۰۲۵ وارد کاخ سفید خواهد شد و اعمال تعرفه‌ها می‌تواند از اولین دستورات اجرایی او باشد. اولین پیامد چنین دستوری این است که قیمت لوازم الکترونیکی به‌طور قابل‌توجهی برای مصرف‌کنندگان آمریکایی افزایش می‌یابد؛ برای مثال، یک دستگاه آیفون ۱۶ با قیمت ۷۹۹ دلاری درصورت وضع تعرفه ۶۰ درصدی می‌تواند تا بیش از ۱۲۰۰ دلار نیز قیمت داشته باشد.

البته وضع تعرفه سنگین می‌تواند شرکت بزرگ فناوری را تشویق کند تا کارخانه‌های تولید گوشی‌های هوشمند خود را به ایالات متحده بیاورند. اپل و TSMC پیش‌ازاین ساخت تراشه‌های آیفون در کارخانه آریزونا را آغاز کرده‌اند.

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!