جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
دانش و فناوری

 سامسونگ و اپل برای تولید باتری نسخه‌ اسلیم گلکسی S25 و آیفون ۱۷ دچار مشکل شده‌اند

براساس اخبار پیشین، اپل و سامسونگ قرار است نسخه‌های اسلیم آیفون ۱۷ و گلکسی S25 را با تمرکز روی کاهش ضخامت، در نیمه دوم سال آینده میلادی روانه بازار کنند اما این ۲ شرکت با مشکل تولید باتری و مادربورد نازک‌تر برای گوشی‌های اسلیم خود روبه‌رو هستند.

بنابر خبری که یکی از کاربران پلتفرم Naver منتشر کرده، اپل موفق شده مشکل مادربورد دستگاه‌های اسلیم خود را کشف کند. این موضوع هزینه‌ها را نیز کاهش داده است. همچنین گفته شده اپل سعی کرده همین فناوری را نیز برای باتری به کار ببرد اما به‌دلیل مشکلاتی مانند حجم تولید و سایر مسائل، ترجیح داده فعلاً دست نگه دارد و از متریال‌های در دسترس استفاده کند.

اپل و سامسونگ باید باتری‌ها و مادربوردهای نازک‌تری برای دستگاه‌های اسلیم توسعه دهند

آیفون 17 اسلیم
طراحی احتمالی آیفون ۱۷ اسلیم

به گفته این منبع کره‌ای، ضخامت نهایی آیفون ۱۷ اسلیم چیزی حدود ۶ میلی‌متر خواهد بود. در مقام مقایسه، آیفون ۱۶ پلاس هم‌اکنون ضخامتی حدود ۷.۸ میلی‌متر دارد و ضخامت نسخه‌های پرو آیفون ۱۶ به ۸.۳ میلی‌متر نیز می‌رسد. همچنین آیفون ۱۷ اسلیم احتمالاً از نمایشگر اولد با سایز ۶.۶ اینچی استفاده می‌کند که یک اینچ از نمایشگر ۶.۷ اینچی آیفون ۱۶ پلاس کوچک‌تر است.

سری پلاس آیفون احتمالاً سال آینده به نفع نسخه اسلیم حذف خواهد شد. همچنین «مینگ چی کو»، تحلیلگر مشهور اپل، پیش‌بینی کرده نسخه اسلیم آیفون ۱۷ حدود ۵ الی ۱۰ درصد از عرضه آیفون سال ۲۰۲۵ را به خود اختصاص دهد.

سامسونگ نیز قصد عرضه نسخه اسلیم گلکسی S25 و جایگزینی آن با نسخه FE را دارد. گفته می‌شود طراحی نازک‌تر گلکسی S25 اسلیم درصورت موفقیت در سری گلکسی S26 این کمپانی استفاده خواهد شد. اما سامسونگ هم به مشکلی مشابه اپل برخورد کرده است.

بنابر گزارش‌ها، تولید انبوه مادربوردهای نازک‌تر به‌دلیل مشکلات تأمین‌کننده به‌ تعویق‌ افتاده اما استفاده از مواد جدید در باتری پیشرفت‌هایی کرده است. درحال‌حاضر هیچ اطلاعاتی درمورد ضخامت گلکسی S25 اسلیم وجود ندارد.

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!