جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
دانش و فناوری

آهنگ‌های معروف حذف‌شده از یوتوب دوباره در دسترس قرار می‌گیرند

چند روز پیش، گزارشی مبنی‌بر حذف بسیاری از آهنگ‌های معروف از پلتفرم‌های یوتوب و یوتوب موزیک منتشر شد. این آهنگ‌ها به‌علت اتمام قرارداد یوتوب با SESAC یا جامعه نویسندگان و آهنگ‌سازان اروپا حذف شده بودند اما این 2 نهاد به توافق جدیدی دست یافته‌اند و آهنگ‌ها دوباره در دسترس قرار خواهند گرفت.

به گزارش ورج، SESAC تأیید کرده توانسته با یوتوب به توافق جدیدی دست یابد. به این طریق، برخی آهنگ‌های خوانندگان معروف که پیش‌ازاین از دسترس کاربران خارج شده بودند، مجدد در دسترس قرار می‌گیرند. خوانندگانی همچون «ادل» و «کانیه وست» ازجمله کسانی هستند که تحت‌تأثیر اتمام قرارداد یوتوب و SESAC قرار گرفته بودند.

یوتوب برخی آهنگ‌ها را یک‌جانبه از پلتفرم خود حذف کرده بود

در بیانیه‌ای که SESAC در اختیار ورج قرار داده، گفته شده یوتوب برخی آهنگ‌هایی را که مالکیت معنوی آن‌ها به SESAC تعلق دارد، یک‌جانبه حذف کرده است. به گفته جامعه نویسندگان و آهنگ‌سازان اروپا، قرارداد آن‌ها و یوتوب اول اکتبر به پایان می‌رسید اما یوتوب زودتر از موعد، موزیک‌های برخی خوانندگان را از پلتفرم خود حذف کرده است. البته SESAC در ادامه تأیید کرده موسیقی‌های حذف‌شده درحال بازگشت به یوتوب و یوتوب موزیک هستند.

سخنگوی یوتوب نیز در بیانیه‌ای تأیید کرده آن‌ها با SESAC به توافق جدیدی دست یافته‌اند. همچنین گفته شده آهنگ‌های حذف‌شده طی 2 روز آینده مجدد در دسترس کاربران قرار خواهند گرفت.

سازمان SESAC یا جامعه نویسندگان و آهنگ‌سازان اروپا سال ۱۹۳۰ تشکیل شده است. براساس اطلاعات موجود، این شرکت مجوز اجرای عمومی بیش از ۱.۵ میلیون آهنگ از طرف بیش از ۱۵ هزار ترانه‌سرا، آهنگ‌ساز و ناشر موسیقی را در اختیار دارد و ازجمله بزرگ‌ترین مالکان حقوق مادی و معنوی در دنیای موسیقی محسوب می‌شود. بسیاری از خوانندگان و آهنگ‌سازان مطرح نیز با SESAC همکاری دارند. Blackstone سال ۲۰۱۷ این شرکت را خریده است.

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!