جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
دانش و فناوری

کالبدشکافی PS5 پرو توسط iFixit؛ تعویض باتری CMOS آسان‌تر شده است [تماشا کنید]

سونی به‌تازگی از نسخه پرو PS5 رونمایی کرده است. این کنسول برخی ارتقاهای سخت‌افزاری مانند پردازشگر گرافیکی قوی‌تری از پلی‌استیشن ۵ استاندارد دریافت کرده است. iFixit با کالبدشکافی PS5 پرو شرایط آسان تعویض باتری را نشان می‌دهد.

iFixit که به‌صورت تخصصی در زمینه کالبدشکافی کالاهای الکترونیکی فعالیت می‌کند، به سراغ PS5 پرو رفته تا میزان تعمیرپذیری آن را بررسی کند. در نگاه اول، تفاوت زیادی بین چینش داخلی قطعات نسخه پرو با نسخه‌های استاندارد و اسلیم پلی‌استیشن ۵ دیده نمی‌شود اما سونی تغییرات قابل‌توجهی به وجود آورده است.

تعویض باتری PS5 پرو حالا راحت‌تر از قبل است

یکی از نکات بسیار جالب‌ در PS5 پرو راحت‌تر شدن دسترسی به باتری CMOS آن است. در نسخه‌های پیشین پلی‌استیشن ۵ تعمیرکاران باید زمان زیادی صرف جداسازی قطعات مختلف برای دسترسی به باتری می‌کردند. اما در نسخه پرو باتری دقیقاً زیر صفحه‌های کنسول و پشت دریچه‌ای قرار گرفته که فقط با یک پیچ محکم می‌شود. این شیوه جای‌گذاری باتری دسترسی به آن را به‌مراتب ساده‌تر کرده است.

به گفته iFixit، این نسبت به سایر نسخه‌های پلی‌استیشن ۵ پیشرفت قابل‌توجهی به شمار می‌رود؛ زیرا نیازی نیست تعمیرکاران برای دسترسی به باتری تقریباً تمام قطعات داخلی را جدا کنند. گذشته از مسئله باتری، چینش سایر قطعات داخلی کاملاً مشابه نسخه‌های استاندارد و اسلیم است و تغییر خاص دیگری مشاهده نمی‌شود.

البته PS5 پرو نسبت به سایر نسخه‌های پلی‌استیشن ۵ ارتقاهای قابل‌توجهی کرده است؛ برای مثال، این دستگاه با حافظه ۲ ترابایتی عرضه می‌شود، درحالی‌که نسخه استاندارد این کنسول با یک ترابایت حافظه به بازار عرضه شد.

براساس ادعای سونی، هسته‌های محاسباتی PS5 پرو تا ۶۷ درصد سریع‌تر شده‌اند و رم دستگاه نیز ۲۸ درصد ارتقا یافته است. جدیدترین کنسول بازی سونی هم‌اکنون با قیمت ۷۰۰ دلار در بازارهای جهانی عرضه می‌شود.

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!