جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
دانش و فناوری

تراشه مغزی سنکرون در کارآزمایی یک‌ساله خود بدون عوارض جانبی جدی ظاهر شد

ایمپلنت سنکرون (Synchron)، سازنده رابط‌های مغز و کامپیوتر، مدتی قبل به فردی مبتلا به ALS کمک کرد لوازم هوشمند خانگی خود را با ذهن کنترل کند؛ پیشتر ایمپلنت‌ این شرکت به افراد کمک کرده بود با ذهن خود کنترل هدست ویژن پرو اپل را در دست بگیرند. اکنون سنکرون به نقطه عطف جدیدی رسیده است: در پژوهشی 12 ماهه، افرادی که از این ایمپلنت مغزی استفاده کرده بودند، هیچ عوارض جانبی جدی نشان ندادند.

براساس بیانیه این شرکت، سنکرون به‌تازگی نتایج آخرین مطالعه خود را در کنگره جراحان مغز و اعصاب اعلام کرده است. در این مطالعه، 6 بیمار با ایمپلنت مغزی Stentrode سنکرون طی دوره‌ای 12 ماهه بررسی شدند؛ محققان به این نتیجه رسیدند که هیچ عارضه جانبی پزشکی جدی، مانند لخته‌ شدن خون یا سکته مغزی، رخ نداده است.

ایمپلنت مغزی Stentrode سنکرون در قشر حرکتی مغز قرار می‌گیرد

موفقیت کارآزمایی تراشه مغزی سنکرون

موفقیت کارآزمایی یک‌ساله سنکروم به این معنی است که این شرکت به‌سمت تحقیقی گسترده‌تر با شرکت‌کنندگان بیشتر خواهد رفت. «تام آکسلی» (Tom Oxley)، مدیرعامل سنکرون، می‌گوید قرار است فصل بعدی توسعه Stentrode شروع شود و این امر با جمع‌آوری داده‌های مغزی بیشتر و استفاده از آن داده‌ها برای قدرتمندترکردن دستگاه اتفاق می‌افتد.

هنوز برخی مسائل درباره این ایمپلنت وجود دارد: چگونه این دستگاه را با مغز خود روشن و خاموش کنیم؟ اگر خواب ببینیم چطور؟ چگونه آن را قفل کنیم؟ البته آکسلی می‌گوید این‌ها مسائل ساده‌ و بدیهی هستند و راه‌حل‌هایی برای آن‌ها دارند.

اکنون در‌ وب‌سایت Synchron افراد علاقه‌مند به شرکت در تحقیقات آینده، می‌توانند ثبت‌نام کنند. هدف از چنین ایمپلنت‌هایی این است که به افرادی که دچار آسیب مغزی شدید شده‌اند و فلج هستند، اجازه می‌دهد سطحی از استقلال عملکردی خود را به دست آورند. بیماران شرکت‌کننده در کارآزمایی اول همگی دچار معلولیت شدید بودند.

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!