جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
دانش و فناوری

کوالکام ظاهراً دیگر قصدی برای خرید تمام شرکت اینتل ندارد

درحالی‌که پیش‌ازاین اعلام شده بود کوالکام قصد دارد بعد از مشخص‌ شدن نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا تصمیم خود برای خرید اینتل را علنی کند اما حالا گفته می‌شود این شرکت قصدی برای خرید تمام شرکت اینتل ندارد.

براساس گزارشی که بلومبرگ به نقل از منابع آگاه منتشر کرده، پیچیدگی‌های انجام این معامله باعث شده کوالکام از قصد خود برای خرید کل سهام اینتل عقب بکشد و درعوض شاید بخواهد بخش‌های خاصی از این شرکت را بخرد. هنوز مشخص نیست کوالکام قصد خرید کدام بخش‌های اینتل را دارد اما کسب‌وکار تراشه و طراحی اینتل می‌تواند گزینه‌ای وسوسه‌کننده برای کوالکام باشد.

کوالکام شاید بخش‌های خاصی از کسب‌وکار اینتل را خریداری کند

کوالکام اینتل

هم‌زمان با اعلام این خبر، سه‌شنبه در بازار بورس نیویورک ارزش سهام اینتل با کاهش ۲.۷ درصدی به ۲۴.۲۱ دلار رسید. همچنین ارزش سهام کوالکام نیز با افزایش یک درصدی همراه بود. هنوز اینتل و کوالکام درمورد این خبر هیچ اظهارنظری نکرده‌اند.

باتوجه‌به فاکتورهایی مانند ارزش بازار و سهام، خرید اینتل توسط کوالکام می‌تواند یکی از گران‌ترین معاملات دنیای فناوری به حساب بیاید. ارزش بازار اینتل هم‌اکنون ۱۰۷ میلیارد و ۲۶۰ میلیون دلار است اما ارزش بازار کوالکام از ۱۷۰ میلیارد دلار فراتر رفته. گران‌ترین معامله انجام شده در دنیای فناوری، خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت به ارزش ۷۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بود. اما هرگونه معامله احتمالی بین اینتل و کوالکام احتمالاً از این رقم فراتر خواهد رفت.

به‌رغم اینکه اینتل تا امروز میلیاردها دلار از دولت آمریکا برای تولید بومی تراشه‌ها کمک مالی دریافت کرده، این شرکت هنوز ضررهای قابل‌توجهی را متحمل شده است. یکی از دلایل تردید کوالکام برای خرید اینتل فرض بدهی‌های ۵۰ میلیارد دلاری اینتل است. همچنین تصاحب اینتل توسط کوالکام می‌تواند حساسیت رگولاتورها را برانگیزد.

علاوه‌بر کوالکام، ظاهراً شرکت‌های دیگری نیز خواهان تصاحب اینتل هستند. دولت آمریکا ظاهراً پیش‌ازاین پیشنهاد ادغام اینتل و AMD را ارزیابی کرده بود.

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!