جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
صنعت و تجارت

امکان ویژه برای پروژه‌های ایرانی در خارج از کشور

به گزارش اکوایران به نقل ازایلنا، عبدالامیر ربیهاوی، مدیر کل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت ایران، اعلام کرد که تجارت ایران با کشورهای همسایه در حوزه غرب آسیا، از جمله عراق، عمان، لبنان، بحرین، قطر و اردن، در ۷ ماه نخست سال جاری بیش از ۲۴ درصد رشد داشته است.

بر این اساس بالاترین ارزش صادرات ایران به عراق بوده و ۴۵ تا ۴۶ درصد از مجموع صادرات ایران به کشورهای همسایه است. تجارت ایران با عراق در این مدت ۳۶ درصد رشد داشته و پیش‌بینی می‌شود که تا پایان سال جاری تجارت با این کشور رکورد جدیدی بزند و از مرز ۱۰ میلیارد دلار عبور کند.

تجارت ایران با عمان نیز در ۷ ماه نخست سال ۱۸ درصد رشد داشته است. عمان از نظر سیاسی همسو با ایران است و همکاری‌های خوبی در زمینه صادرات مجدد کالا دارد. تجارت با عمان هر ساله روند صعودی داشته و ایران کالاهای با ارزش افزوده بالا مانند فولاد، سرامیک و مواد غذایی را به این کشورها صادر می‌کند.

ربیهاوی در ادامه به چالش‌های تجارت در شرایط تحریم اشاره کرد و گفت که بخش خصوصی با وجود تهدیدات و تحریم‌های ظالمانه همچنان به فعالیت و اقدامات توسعه‌ای خود مانند برگزاری نمایشگاه‌ها و فعال‌سازی مراکز تجاری در سایر کشورها ادامه می دهد. 

در شرایط تحریم، به شرکت‌های ایرانی ضمانت‌نامه بانکی ارائه نمی‌شود و محدودیت‌های زیادی در این زمینه وجود دارد. به همین دلیل، سرمایه‌گذاران ایرانی برای پیشبرد پروژه‌ها مجبور به همکاری با سرمایه‌گذاران بومی هستند. در حال حاضر ایران در کشورهای عراق، سوریه، عمان، امارات و لبنان پروژه‌های عمرانی متعددی اجرا می‌کند که بیشترین تعداد پروژه‌ها در عراق است.

در همین راستا وزارت اقتصاد وعده داده است که شرکت‌های ایرانی بتوانند از ضمانت‌نامه‌های بانکی دولتی استفاده کنند. اولین نمونه از صدور ضمانت‌نامه دولتی توسط وزارت اقتصاد انجام شده و امیدواریم که این اقدام به زودی به طور کامل عملیاتی شود.

 

 

 

 

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!