جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا از قوی ترین منابع خبری

جدیدترین اخبار ورزشی
دانش و فناوری

اپیک گیمز از گوگل و سامسونگ به علت قوانین محدودکننده شکایت می‌کند

شرکت اپیک گیمز اعلام کرد به‌علت قوانین محدودکننده پلی استور و گلکسی استور شکایتی را علیه 2 شرکت گوگل و سامسونگ ثبت خواهد کرد. سازنده بازی فورتنایت این دو غول فناوری را متهم به تبانی برای مسدودکردن رقابت در دستگاه‌های گلکسی کرده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، «تیم سوئینی»، مدیرعامل اپیک گیمز، دراین‌باره اعلام کرد این شرکت شکایت خود علیه گوگل و سامسونگ را در دادگاه فدرال کالیفرنیا ثبت می‌کند. این دقیقاً همان دادگاهی است که سال ۲۰۲۳ در پرونده شکایت اپیک گیمز علیه گوگل، رأی به برتری اپیک گیمز داد.

این دومین شکایت اپیک گیمز علیه سامسونگ و گوگل است

گوگل

مدیرعامل اپیک گیمز همچنین اعلام کرده اگر لازم باشد، شکایت‌های مشابهی در اروپا و آسیا نیز علیه گوگل و سامسونگ ثبت خواهد کرد. این شرکت هم‌اکنون درحال مبارزه حقوقی با گوگل و اپل بر سر قوانین اپ استورهاست و توانسته به موفقیت‌هایی نیز در این زمینه دست یابد.

تیم سوئینی می‌گوید:

«این مبارزه‌ای جهانی برای حقوق مصرف‌کنندگان است تا آن‌ها درنهایت از تمام مزایای رقابت بهره‌مند شوند و آزادانه انتخاب کنند می‌خواهند با چه کسی کار کنند.»

اپیک گیمز پیش‌ازاین نیز به‌خاطر قابلیت Auto Blocker از سامسونگ شکایت کرده بود. سازنده بازی فورتنایت دراین‌باره می‌گوید سامسونگ با هماهنگی گوگل چنین قابلیتی به دستگاه‌های خود اضافه کرده است تا تصمیم اخیر دادگاه ایالات متحده علیه قوانین پلی استور را تضعیف کند. اپیک گیمز همچنین ادعا می‌کند قابلیت Auto Blocker با جلوگیری از نصب برنامه‌ها از منابعی غیر از فروشگاه رسمی گوگل و گلکسی استور، مخفیانه اپ‌استور این شرکت و برنامه‌های مشابه را مسدود می‌کند. علاوه‌براین، این قابلیت مسیر بسیار طولانی‌تری برای نصب برنامه‌ها از استورهای شخص ثالث را پیش روی کاربران می‌گذارد.

پس از کش‌وقوس حقوقی فراوان با گوگل و اپل، اپیک گیمز سرانجام آگوست گذشته فروشگاه اپلیکیشن اختصاصی خود را در آیفون عرضه کرد تا به مشتریانش اجازه دهد محدودیت‌های دست‌وپاگیر اپل را دور بزنند.

نمایش بیشتر

خبر خوان همفکری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ایران و جذب ۱۵میلیون گردشگر/ ارزآوری گردشگری بیشتر از نفت!